Уеб Дизайнс ЕООД
УСЛУГИ
ОФИС
ПАКЕТИ
ТЪРСАЧКА

Уеб Дизайнс ЕООД

Млади сме, но не ни липсва опит!

Уеб Дизайнс ЕООД има зад гърба си екип, който работи от 2001г. до днес в търговията на дребно, логистиката, уеб дизайна, рекламата и електронната търговия...


Обещаваме да приложим всичко, което сме научили за да променим начина и условията, в които хората възприемат дизайна... Целта ни е да дадем колкото се може по-добро качество и красота във всеки детайл на вашите мечтани проекти...


Към настоящият момент имаме разработени и внедрени редица проекти в следните сектори: Електронна търговия, Онлайн услуги, Бизнес, Здраве, Образование, Финанси, Счетоводство и Застраховки, Обучения и събития, Култура и Развлечения, Спорт, Социална отговорност, Транспорт, Клубове и организации, Проекти финансирани от Европейски Съюз, Държавна администрация. Дизайнът и програмното обезпечаване на всеки един от нашите проекти е уникален и се разработва индивидуално за всеки клиент. Този подход осигурява възможност за максимално удовлетворяване на изискванията на бизнеса, което води до повишаване на ефективността/печалбата на клиентите ни.


Притежаваме дългогодишен опит и експерти в изработването на Онлайн магазини, Електронна търговия, Системи за управление на събития, Резервационни системи, Платформи за мирко кредитиране, Системи в образованието, Системи за електронна държавна администрация, Самообучителни системи с адаптивен характер, Автоматизирани система за финансов анализ, Корпоративни сайтове със система за управление на съдържанието, Интернет портали, Софтуерни системи, Графичен дизайн и др. Услугите, който предлагаме са групирани в няколко категории:


- Консултантски услуги: Разработване на стратегия базирана на бизнес анализ на даден онлайн сегмент. Дефиниране на изисквания за разработване на софтуерен проект – анализ на изискванията.


- Oнлайн реклама: Оптимизация за търсещи машини, Интеграция със социални мрежи, Онлайн маркетингови кампании, Регистрация сайтове, директории и каталози.


- Интеграция: Разплащателни системи, Банкиране, Мобилни разплащания посредством СМС, Небанкови финансови институции, Интеграция на отчети, Решения за предаване на видео сигнал в реално време.


- Поддръжка: 8х5, 8х7, 24ч.: Асистиране при управлението на сайт или платформа, Първоначално попълване на съдържание, Регулярно попълване на съдържание, Набавяне на съдържание и управление на съдържание, Регистрация и управление на пощенски кутии, домейни, хостинг, на платформа и съдържание, Защита на информацията, Обучение.