| sales | office | corp | support | | | | | |
English УСЛУГИ
ОФИС
ЕКСТРИ

Уеб Дизайнс ЕООД

Уеб Дизайнс ЕООД има зад гърба си екип, който работи от 2014г. до днес в областта на уеб и графичния дизайн, рекламата, търговията на дребно, логистиката и електронната търговия... Притежаваме дългогодишен опит и експерти в изработването на Онлайн магазини, Системи за управление на бизнеса, Резервационни системи, Платформи за микро кредитиране, Системи в образованието, Системи за електронна държавна администрация, Самообучителни системи с адаптивен характер, Автоматизирани системи за финансов анализ, Корпоративни системи за управление на достъпа и др.

Базата данни с клиентите ни вече е над 20 000 уеб и над 400 000 други проекта, клиенти в над 70 държави, които ни се довериха през годините от 2014г. до момента и продължават да ни се доверяват и до днес а за нас ТЕ са най-голямата награда и доказателство за добре свършената работа и коректно изпълнени поръчки.

Ние сме единственната Уеб компания която предлага и 24/7/365 дни support на своите клиенти както и професионална поддръжка и защита на всеки проект от екипи в България, Sacramento (California), Chicago, Japan и Deutschland. Всеки проект се изработва от екипи от програмисти, уеб и графични дизайнери индивидуално за всеки клиент, точно както той го поиска.

По време на работа клиента получава достъп до определена директория на сървъра в която се работи в реално време по проекта където може да наблюдава всичко и да сигнализира при нужда от евентуални корекции или допълнения към нашият support@wdesigns.eu където всичко ще бъде предадено на IT отделите ни в най-кратък срок.

Всички поръчки и плащания се вземат онлайн и се извършват по банков път, поръчки по телефон НЕ СЕ ПРИЕМАТ. В нашият уеб сайт www.wdesigns.eu можете да разгледате всички услуги които предлагаме, а ако сте голяма компания разполагаме със специално създадена за целта платформа www.corp.wdesigns.eu и email corp@wdesigns.eu.

В 21 век за нас е несериозно клиент да иска задължителна лична среща със наш сътрудник, ние сме разработили система която отговаря 100% на нуждите ни и интересите на нашите клиенти. Тази система гарантира бърза и сигурна комуникация peer-to-peer (клиент-ние-клиент) където заданието, комуникацията по време на работа, документи и плащания вървят онлайн което спестява време и средства както за нас така и за вас.

Ако мислите че можете дани се доверите ние ви очакваме с най-голямо удоволствие. Наш ДОВЕРЕН и ПРЕПОРЪЧАН партньор е iCN.bg


Web Designs Ltd в различните офиси... отвътре 😉

Уеб Дизайнс ЕООД сайт Онлайн магазин уеб сайт