Уеб Дизайнс ЕООД
УСЛУГИ
ЗА КЛИЕНТИ
ПАКЕТИ

Млади сме, но не ни липсва опит!

Уеб Дизайнс ЕООД има зад гърба си екип, който работи от 2001г. до днес в търговията на дребно, логистиката, уеб дизайна, рекламата и електронната търговия...

Обещаваме да приложим всичко, което сме научили за да променим начина и условията, в които хората възприемат дизайна... Целта ни е да дадем колкото се може по-добро качество и красота във всеки детайл на вашите мечтани проекти...

Към настоящият момент имаме разработени и внедрени редица проекти в следните сектори: Електронна търговия, Онлайн услуги, Бизнес, Здраве, Образование, Финанси, Счетоводство и Застраховки, Обучения и събития, Култура и Развлечения, Спорт, Социална отговорност, Транспорт, Клубове и организации, Проекти финансирани от Европейски Съюз, Държавна администрация. Дизайнът и програмното обезпечаване на всеки един от нашите проекти е уникален и се разработва индивидуално за всеки клиент. Този подход осигурява възможност за максимално удовлетворяване на изискванията на бизнеса, което води до повишаване на ефективността/печалбата на клиентите ни.

Притежаваме дългогодишен опит и експерти в изработването на Онлайн магазини, Електронна търговия, Системи за управление на събития, Резервационни системи, Платформи за мирко кредитиране, Системи в образованието, Системи за електронна държавна администрация, Самообучителни системи с адаптивен характер, Автоматизирани система за финансов анализ, Корпоративни сайтове със система за управление на съдържанието, Интернет портали, Софтуерни системи, Графичен дизайн и др. Услугите, който предлагаме са групирани в няколко категории:

- Консултантски услуги: Разработване на стратегия базирана на бизнес анализ на даден онлайн сегмент. Дефиниране на изисквания за разработване на софтуерен проект – анализ на изискванията.

- Oнлайн реклама: Оптимизация за търсещи машини, Интеграция със социални мрежи, Онлайн маркетингови кампании, Регистрация сайтове, директории и каталози.

- Интеграция: Разплащателни системи, Банкиране, Мобилни разплащания посредством СМС, Небанкови финансови институции, Интеграция на отчети, Решения за предаване на видео сигнал в реално време.

- Поддръжка: 8х5, 8х7, 24ч.: Асистиране при управлението на сайт или платформа, Първоначално попълване на съдържание, Регулярно попълване на съдържание, Набавяне на съдържание и управление на съдържание, Регистрация и управление на пощенски кутии, домейни, хостинг, на платформа и съдържание, Защита на информацията, Обучение.