| sales | office | corp | support | | | | | |
English УСЛУГИ
ОФИС
ЕКСТРИ

Ние разполагаме с екипи от специалисти които се занимават професионално със изработка на широка гама уеб сайтове - малки сайтове, фирмени сайтове, онлайн магазини, уеб каталози, сайтове с нестопанска цел, интерактивни флаш сайтове, форуми, блог системи, имейл системи, и други. 

Ако вече имате сайт, но е остарял, ние ви предлагаме още една възможност - редизайн на старият Ви сайт за подобряване на графичният дизайн и програмния код. 

ВСЕКИ уеб сайт се нуждае от хостинг сървър и домейн име за да е такъв. Ние ще се погрижим за тях и за всичко останало, Вие само трябва да ни кажете какво желаете за вашият сайт. Ние работим на наши сървъри ако след време пожелаете уеб сайта ви да не бъде поддържан от нас ще е необходимо да си наемете, заплатите и прехвърлите сайта на друг сървър или да заплащате тези услуги при нас.
Ние ще изработим за Вас уникален уеб дизайн за елегантна визия на сайта Ви, отличаващ го от конкурентните! Достъпна и интуитивна навигация, визуално акцентиране на тези части от сайта, върху които трябва да бъде привлечено вниманието на посетителите. Вижте как пресъздаваме вашите идеи в реалност само в 9 стъпки:


1. Първи стъпки! Първата ни среща (на живо или онлайн) - вземаме заданието... Слушаме Ви:
2. Започване на работа по заданието, кодиране на дизайна и функциите:
3. Изготвяне на съвместимост и изчистване на излишното:
4. Втората ни среща - представяме Ви изработеното за мнение и корекции ако желаете:
5. Третата ни среща - Нанасяме всички корекции и допълнения и Ви представяме проекта Ви:
6. Финални довършителни тестове на проекта:
7. Първи стъпки онлайн... Пускане на проекта Ви в мрежата:
8. Удовлетворение от добре свършената работа и наблюдение на резултата:
9. Всичко вече е в миналото, Вие сте онлайн а ние продължаваме напред!
ВСЕКИ наш клиент получава от нас СЕРТИФИКАТ за утвърждаване на своя уеб сайт след завършването му!


СЕРТИФИКАТ


Нашите редовни и коректни клиенти получават от нас ViP карта за големи отстъпки и привилегии при нас и в нашата партньорска мрежа:


ViP карта
Задължително извършваме начална оптимизация, за да стартирате успешно в мрежата но за да сте на челни позиции във водещи търсачки като google, yahoo и други е добре да закупите някой от нашите SEO пакети за да можем да продължим оптимизацията поне няколко месеца (или постоянно) докато резултата е 100% оптимизираност при търсене на бизнеса ви. Използваме точни маркетингови подходи, статистика и анализ с цел увеличаване на посещенията и/или подобряване на продажбите. 

Цена за изработка на сайт, съобразена с Вашите нужди и възможности, със задължително договаряне на отстъпки за нашите редовни клиенти! 

Макар и на последно място, но не и по важност ние се нуждаем както от Вашето мнение, така и от мнението на посетителите на сайта Ви, за продължим да подобряваме качеството на нашите услуги. 

Всички изработени от нас уеб сайтове са съобразени ценово с вашият бюджет и ние ще Ви окажем максимално съдействие за правилният Ви избор!

Благодарим Ви за доверието!


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: