Web Designs Ltd Professional Design Company ДИЗАЙН
УСЛУГИ
ОФИС
ПАКЕТИ
ЗА КОМПАНИИ

Ние разполагаме с екипи от специалисти които се занимават професионално със изработка на широка гама уеб сайтове - малки сайтове, фирмени сайтове, онлайн магазини, уеб каталози, сайтове с нестопанска цел, интерактивни флаш сайтове, форуми, блог системи, имейл системи, и други. 

Ако вече имате сайт, но е остарял, ние ви предлагаме още една възможност - редизайн на старият Ви сайт за подобряване на графичният дизайн и програмния код. 

izrabotka na sait

Ние ще изработим за Вас уникален уеб дизайн за елегантна визия на сайта Ви, отличаващ го от конкурентните! Достъпна и интуитивна навигация, визуално акцентиране на тези части от сайта, върху които трябва да бъде привлечено вниманието на посетителите. Вижте как пресъздаваме вашите идеи в реалност само в 9 стъпки:


1. Първи стъпки! Първата ни среща (на живо или онлайн) - вземаме заданието... Слушаме Ви:


Първи стъпки


2. Започване на работа по заданието, кодиране на дизайна и функциите:


работа по заданието


3. Изготвяне на съвместимост и изчистване на излишното:


съвместимост и изчистване


4. Втората ни среща - представяме Ви изработеното за мнение и корекции ако желаете:


Втората ни среща


5. Третата ни среща - Нанасяме всички корекции и допълнения и Ви представяме проекта Ви:


корекции и допълнения


6. Финални довършителни тестове на проекта:


Финални довършителни тестове


7. Първи стъпки онлайн... Пускане на проекта Ви в мрежата:


Пускане на проекта Ви в мрежата


8. Удовлетворение от добре свършената работа и наблюдение на резултата:


наблюдение на резултата


9. Всичко вече е в миналото, Вие сте онлайн а ние продължаваме напред!


Вие сте онлайн


ВСЕКИ наш клиент получава от нас СЕРТИФИКАТ за утвърждаване на своя уеб сайт след завършването му!


СЕРТИФИКАТ


Нашите редовни и коректни клиенти получават от нас ViP карта за големи отстъпки и привилегии при нас и в нашата партньорска мрежа:


ViP карта
Задължително извършваме начална оптимизация, за да стартирате успешно в мрежата но за да сте на челни позиции във водещи търсачки като google, yahoo и други е добре да закупите някой от нашите SEO пакети за да можем да продължим оптимизацията поне няколко месеца (или постоянно) докато резултата е 100% оптимизираност при търсене на бизнеса ви. Използваме точни маркетингови подходи, статистика и анализ с цел увеличаване на посещенията и/или подобряване на продажбите. 

Цена за изработка на сайт, съобразена с Вашите нужди и възможности, със задължително договаряне на отстъпки за нашите редовни клиенти! 

Макар и на последно място, но не и по важност ние се нуждаем както от Вашето мнение, така и от мнението на посетителите на сайта Ви, за продължим да подобряваме качеството на нашите услуги. 

Всички изработени от нас уеб сайтове са съобразени ценово с вашият бюджет и ние ще Ви окажем максимално съдействие за правилният Ви избор!

Благодарим Ви за доверието!