Web Designs Ltd Professional Design Company ДИЗАЙН
УСЛУГИ
ОФИС
ПАКЕТИ
ЗА КОМПАНИИ

Нашият екип се занимава с интериорен дизайн, като предлага цялостно изпълнение. Това включва визуализация, подбор на мебели, цветови гами и т.н. Самата изработка и строителните работи се изпълняват от външни фирми които ние ще Ви предложим и с които си сътрудничим.

В интериорният дизайн се прилагат едновременно креативни и технологични решения с цел да се оформи вътрешно пространство, което отговаря на три критерия:

- функционалност

- безопасност

- естетическа привлекателност


Процесът на интериорния дизайн следва систематична и координирана методика включително проучване, анализ и интегриране на знания от различни дисциплини в процеса на проектиране.

Накратко, всичко в интериорния дизайн се върти около пространствата и как ги възприемаме. Това е много съществена и мощна част от нашето ежедневие и оказва влияние не само върху начина, по който живеем, работим, играем и оздравяваме. Интериорните пространства оказват съществено влияние върху нашата психика. В реалността създаването на пространства трябва, не само, да отговаря на нуждите на хората, за които са предназначени, те трябва да отговарят и на техните емоции. Чак тогава идват наред безопасността, технологичността, естетичността.

Комфортни домове, функционални офиси, красиви обществени места – това е интериорният дизайн в крайния си резултат. Отзад обаче се крият психология, математика, геометрия, физика, ергономия, изкуство.

Доверете ни се, ние можем и ще създадем за вас мечтаният модел на дом или уютен офис!


Цени на услуги по интериорен дизайн:

- Професионална консултация, необвързана с проектиране – 60лв.

Цени за интериор на дневна и трапезария:

- Интериорно решение на дневна и трапезария с кухненски бокс в 3D-модел, което включва всички чертежи, необходими за изясняване на решението и чертежи за направата на мебелите, ако са по поръчка – 25 лв/кв.м, но не по-малко от 600лв.

Цени за интериор на стая:

- Интериорно решение на стая /детска или спалня/ в 3D-модел, което включва всички чертежи, необходими за изясняване на решението и чертежи за изработване на мебелите, ако са по поръчка – 25лв/кв.м., но не по-малко от 300лв.

Цени за интериор на бани:

- Интериорно решение на баня в 3D-модел и необходимата спесификация за купуване на облицовъчни плочки – 150лв. Всеки следващ вариант комбинация плочки – 20лв.

Други цени:

- Комплексна услуга, която включва интериорно проектиране във варианти 35лв/кв.м. - Комплексна услуга, която включва интериорно проектиране във варианти, авторски надзор и консултации при покупка на материали и мебели – 45лв/кв.м.

Ако имате нужда от услугите, които предлагаме, моля свържете се с нас.