Уеб Дизайнс ЕООД
УСЛУГИ
ЗА КЛИЕНТИ
ПАКЕТИ

За връзка с професионален фотограф, поръчки и подробни разяснения:  +359(0)894 290 555РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ

Външни професионални снимки за вашите рекламни материали на цена от  15 до 5 лв. за кадър в зависимост от броя им.

ОТРАЗЯВАНЕ НА СЪБИТИЕ

Професионално заснемане на вашето корпоративно събитие, промоция, фирмено парти, спортно състезание, премиера, концерт, театър, опера, балет, модно ревю или друго мероприятие, показвайки го от различен ъгъл, улавяйки настроението и момента. Отразяване на публични събития с възможност за публикуване на подбрани снимки в Ruse PHOTO NEWS и ХАЙЛАЙФ. Цена за един час 80 лв., за всеки следващ започнат час по 50 лв .

ФОТОСЕСИЯ
Външна фотосесия за фото бук, портфолио или просто професионални снимки за спомен. Абитуриентски бал.
Цена  80лв.

МОДНА ФОТОГРАФИЯ

Външни или студийни професионални снимки на облекла и модели на цена от  15 до 5 лв. за кадър в зависимост от броя им.

ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ

Външна или студийна фотосесия, професионални снимки за спомен на вашето дете. Детски рожден ден, кръщене и друго важно събитие.
Ваучер за подарък "ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ" на цена от 80 лв.

ИНТЕРИОР И ЕКСТЕРИОР

Снимки на хотели, вили, къщи за гости, туристически и бизнес комплекси, магазини, ресторанти, офиси, производствени цехове и др.

ПЕЙЗАЖНА ФОТОГРАФИЯ  И ПРИРОДА

Снимки за календари,картини и реклама.Цената се уточнява според вида кадъра.ОБЩИ УСЛОВИЯСтандартната  фотосесия е с продължителност  45 мин и 15 мин почивка. Цената зависи от избрания от вас пакет.

Всички снимки от фотосесията се предоставят за разглеждане в цифров формат /jpg/, като само избраните кадри са с максимално качество.

Грим, прическа, стайлинг, декорация и транспортни разходи не са включени в цената!


Във всички други случаи не описани конкретно в оферта, фотосесия се заплаща както следва /само избраните кадри/:

Пробни кадри – 0 лв.
от 1 до 10 кадъра – 15 лв. на кадър
от 11 до 25 кадъра – 10 лв. на кадър
над 26 кадъра – 5 лв. на кадър

Обработка на кадър:
от 1 до 10 кадъра – 15 лв. на кадър
от 11 до 25 кадъра – 10 лв. на кадър
над 26 кадъра – 5 лв. на кадър

Под обработка на избран кадър се разбира - цветова калибровка, острота, светлина, контраст, подходящо кропване и премахване на видими дефекти.

Под дълбок ретуш се разбира - корекция и изглаждане на кожа, черно/бяло и ретро, прилагане на ефекти, премахване и добавяне на обекти, колажи, до рисуване и премахване на гънки ... заплаща се отделно от обработката по 20 лв. на часВъзможност за ползване и на втори фотограф при отразяване на по мащабни събития или заснемане на събитие от различни гледни точки!

 

Всички права върху снимките принадлежат на техния автор /Фотографа/ и той може да ги ползва за рекламни цели. В случай, че изисквате да се откажа от авторско си право, мога да откажа ангажимента или да договорим допълнителна компенсация!

 

С акта си на поръчване на фотографска услуга, ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ е длъжен:

1. Да даде разрешението си да бъде заснеман, а част от заснетия материал може да бъде използван и без допълнителни парични компенсации от страна на ФОТОГРАФА за представяне работата на фотографа.

2. Да защити правото на снимане на ФОТОГРАФА в случай на искове от трети лица, които не са желали да бъдат снимани, но са присъствали на местата за снимане, определени от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, тъй като се разбира, че ФОТОГРАФА не може да иска разрешение за заснемане от всеки един гост/посетител.

3. Да изпълнява разпоредбите на Закона за авторското право и сродните му права както при употребата така и при отношения с трети лица, касаещи интелектуалните продукти придобити по силата на настоящите общи условия.

 

ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ има право:

1. Да контролира работата на ФОТОГРАФА по време на различните етапи на изпълнение на поръчката, в рамките на своите възможности и компетентност, без с това да пречи на неговата работа.

2. Да извади неограничен брой копия от предоставените му дигитални изображения за лична употреба.