| sales | office | corp | support | | | | | |
English УСЛУГИ
ОФИС
ЕКСТРИ

franchise

Добре дошли във Web Designs Ltd.


Освен че можете да се възползвате от изключителните ни ценови предложения за Професионален Уеб и Графичен дизайн вече предлагаме и Франчайз програма с отстъпки от 10% до 30%. В случай че желаете да освежите и обогатите предлаганите от Вас услуги със някоя от нашите, ние ще ви предложим ценови пакети с % хонорар от всяка ваша сделка с клиент. Всеки може да предлага нашите услуги стига да желае да спечели пари. Може да участвате дори и да нямате фирма, като физическо лице.


УСЛОВИЯ:

- вие се регистрирате като наш партньор (свалете ТОЗИ документ, попълнете го и ни го изпратете на sales@wdesigns.eu)
- вие предлагате нашите услуги като сте сводобни да използвате за портфолио нашият уеб сайт www.wdesigns.eu
- вие се свързвате с клиента, водите цялата комуникация и оформяте сделката след което ние поемаме изработката и поддръжката на проекта
- вие поемате и носите цялата отговорност за поетата заявка, комуникирате с клиента и ни предавате на support@wdesigns.eu всичко.

- вие НЯМАТЕ ПРАВО ДА ВЗЕМАТЕ ПАРИ от клиентите, ВСИЧКИ плащания трябва да са с посочените данни ТУК. При регистрацията си като Франчайз партньор вие подавате ваша банкова сметка на която ще получавате вашите комисионни. Уеб Дизайнс ЕООД НЕ НОСИ отговорност при възникнали подобни обстоятелства и ще сезира и съдейства на органите на реда за изясняване на казуса!


КОМИСИОННИ:


Вашата комисионна е от 10% до 30% в зависимост от % продажби и сделки за месец/3 месечие/6 месечие/годишна база. Ние се грижим за нашите партньори и се стремим да им помагаме максимално.

В случай че Вие доведете нов Франчайзер вашата комисионна от първата негова сделка е 30% за Вас и 10% за него. След това вече САМО новият Франчайзер започва да получава договореният % от нас след финализиране и заплащане на сделка.
Например: Вие водите нов Франчайз партньор който ще работи точно като вас. Той прави първата си сделка за уеб сайт в пакет ОНЛАЙН МАГАЗИН. За тази сделка сумата е 1200лв. Следователно комисионната ви от 30% която ще получите когато клиента заплати сделката на 100% е 360лв. а комисионната на новият Франчайзер от първата му сделка е 10% или 120лв. Всеки заявил сам желанието си да работи като Франчайзер към нас получава от нас поощрителен старт от 30% комисионна за всички негови сделки.

ОТНЕМАНЕ НА КОМИСИОННИ:

- В случай че 6 месеца след последната си сделка нямате осъществена друга като Франчайзер вашата комисионна спада на 20%.
- В случай че 9 месеца след последната си сделка нямате осъществена друга като Франчайзер вашата комисионна спада на 10%.
- В случай че 12 месеца след последната си сделка нямате осъществена друга като Франчайзер вашата комисионна спада на 5%.
- В случай че 18 месеца след последната си сделка нямате осъществена друга като Франчайзер вашата регистрация за Франчайзер се отнема.

След отнет % комисионна възстановяването от % комисионна на които сте в момента става като за всяка нова сделка ви се добавят +5%, т.е. ако сте достигнали ниво от 10% комисионна и направите 2 сделки последователно ние ще ви преведем комисионна за първата от 10% и за втората 10% след което ще вдигнем вашата комисионна след втората сделка с 5%. Ако направите в срок под 6 месеца още една ще я качим с още +5% и така вече ще получавате по 20%.ВИЖТЕ КОРПОРАТИВНИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ ТУК