Корпоративни клиенти Начало > Услуги > Корпоративни клиенти

Уеб Дизайнс ЕООД ви предлага бизнес решения както за Корпоративни клиенти така и за малкия и среден бизнес. Свържете се с наш консултант на sales@wdesigns.eu и ще получите оферта спрямо индивидуалните ви нужди. Всеки корпоративен клиент разполага и със собствен Корпоративен панел.

Нашият екип гарантира професионално обслужване и качествени услуги от ново поколение, за да можете да се фокусирате върху това, което правите най-добре - да се справятe с вашия бизнес.

Специално за Вас създадохме КОРПОРАТИВЕН пакет за големи компании и пакет БИЗНЕС за малкия и среден бизнес с всичко необходимо за да успеем заедно в бизнес средите онлайн! Свържете се с нас за да се запознаем с вашите нужди и предпочитания, така ще можем да Ви предложим най-компетентна и обективна оценка и оферта за да започнем заедно пътя към върха!КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
Професионална концепция за изработка и поддръжка на Корпоративен уеб сайт или Бизнес уеб сайт... Изработка, стилен дизайн и поддръжка на Професионална фейсбук страница към вашият уеб проект... Професионална денонощна поддръжка и мониторинг 24/7/365, защита на най-високо ниво...
Иновативни бизнес решения изпълнени от нашите графични дизайнери с изчистен и стилен дизайн за подчертаване на вашата корпоративна идентичност... Цялостното излъчване на проекта е насочено в синхрон с фирмената философия, ценности и визията на бранда ви... Ние поемаме грижата за всичко - домейн, хостинг сървър, SSL, наемане, конфигуриране, подновяване, защита, документи, плащания, абонаменти...