Bulgarian SERVICES
OFFICE
EXTRASКакво представлява SEO оптимизацията?

SEO Оптимизацията е популяризиране на вашия сайт и организиране на съдържанието вътре в него по начин, който дава по-добра представа на търсачките, каква информация се съдържа в него. Основния резултат от SEO оптимизацията, който се цели е постигането на челни резултати при търсене в Google.
SEO (search engine optimizer) или SEO (оптимизация за търсещите машини)

slide2
Защо е необходимо да се прави SEO оптимизация?

Когато предлагате определна стока или услуга чрез уеб сайтa Ви, първото нещо, което трябва да направите е да привлечете клиенти, които да се запознаят с това, което предлагате. Поради тази причина Вие трябва да направите сайта си популярен в интернет, чрез насочване на потребители, които търсят информация в интернет търсачките (Google, Yahoo, Bing, Yandex...) към вашия сайт.

Какво трябва да разберем?

Най-важното е да се знае по какъв начин клиентите в интернет търсят услугите или продуктите, които вие предлагате. Пример SaitBG.com изработва сайтове и логично хората, които искат да си направят сайт и търсят информация в Google изписват в полето за търсене "изработка на сайт". Хората, които искат да им се направи SEO оптимизация на сайта им за да излизат на челни позиции при търсене в Google, изписват в полето за търсене "SEO оптимизация". Просто трябва да помислите, какво бихте написали в полето за търсене, когато търсите продукт или услуга, който Вие предлагате.
Какво е конкуренция на търсената дума/израз за SEO оптимизацията?

slide5

Когато търсите дума или израз в интернет и резултатите са силно релевантни, тоест откривате много конкуретна информация, то тази дума/израз е силно конкурентен. В общи линии SEO оптимизацията за думи и изрази е лено постижима, когато няма сайтове предлагащи конкретно тези продукти, услуги или информация. Колкото повече сайтове има, които предлагат продукта, услугата или информация свързана с търсената фраза SEO оптимизацията е по-трудна и по-бавна.

Какво представлява SEO оптимизацията?

Най-общо казано тя се разделя на две части вътрешна и външна, като всяка една част е много важна.

Вътрешна SEO оптимизация?

При вътрешната SEO оптимизация се организира информацията вътре в сайта по правилен начин, така че Google и другите търсачки да могат да разберат с кои ключови думи да свържат вашият сайт (съдържанието в него) и кога да го показват в резултатите си.

Външна SEO оптимизация?

При външната SEO оптимизация се създават множество външни връзки към вашия сайт с които се оказва на търсачките, каква информация се съдържа във вашия сайт и с какви ключви думи трябва да се обвърже.

slide3

За колко време се прави SEO оптимизация?

SEO оптимизацията се прави за различен период от време и резултатите от нея са видими също след определен период. Самото й извършване може да отнеме от 3 месеца до ...... месеци. По важното е, че е необходим период от време за да се види ефекта от направата й или моментът, когато ще станат видими резултатите в Google. Именно този момент е най-очаквания и желан ефект и е възможно да отнеме от 3 месеца до няколко години. Минималният срок е 3 месеца!

Каква SEO оптимизация да избера?

В зависимост от това, колко са конкурентни думите или изразите, които желете да бъдат асоциирани с вашия сайт зависи каква SEO оптимизация трябва да се направи. Колкото сумите и изразите са по конкурентни толкова по подробна и продължителна SEO оптимизация се налага да бъде направена.

Колко струва SEO оптимизацията?

Цената за SEO оптимизация, може да варира в доста голяма граница. Също така да бъде само еднократна такса или и да има абонамет за поддръжката й. Потърсете ни и ние ще ви дадем разяснения, период и цена за вашият сайт.


slide3

Какво е важно да знаем!!!

SEO оптимизацията никога не може да бъде гарантирана на 100%. Единственият, който може да ви гарантира челни позиции в Google е самият Google. Ако някой ви дава гаранция 100%, че ще бъдете първи или n-ти при търсенето на определена дума или фраза то това е несериозно изказване, понеже единствено Google решава, кой ще покаже на първо място и единствено той знае с точност как да определи кой да е на първо, второ и n-то място в резултатите си.Цената за оптимизация се определя от нашите експерти след БЕЗПЛАТНО проучване, според това какво е необходимо да се направи по вашият настоящ или бъдещ уеб сайт. Ако проявявате интерес можете да се свържете с нас от ТУК