Графичен дизайн Начало > Услуги > Графичен дизайн

НИЕ НЕ СМЕ печатница, НИЕ създаваме дизайн, НИЕ сме професионални графични и уеб дизайнери! НИЕ можем да Ви предложим графичен дизайн/предпечатна подготовка на изброеното по-долу и да ви предложим наша партньорска печатница където да занесете на флашка или ние да изпратим файла Ви готов за печат а вие само да си го вземете в готов завършен вид. За целта при нас заплащате еднократно изработката на дизайна и получавате файла си след което можете да го печатате навсякъде. Единствено ЕДНОстранни и ДВУстранни визитки на 300 гр. МАТ картон можем да ви изработим/напечатаме и нарежем при нас, като за целта изработката на дизайна ще ви е БЕЗПЛАТЕН, файла остава на съхранение при нас и можете с едно обаждане или мейл към нас да си поръчвате визитките си всеки път. Цените ни също са уникални:

ВИЗИТКИ
- Визитната картичка създава първото впечатление, а то трябва да е впечатляващо и внушително! Визитката е първият контакт, който осъществявате с Вашите клиенти и бизнес партньори. Тя е най-важната част от срещата с клиента ви за пръв път.
Цена дизайн ЕДНОстранна: 30лв. КУПИ

Цена дизайн ДВУстранна: 50лв. КУПИ

Цена печат ЕДНОстранна, 120 бр.: 8,50лв. КУПИ

Цена печат ЕДНОстранна, 300 бр.: 20лв. КУПИ

Цена печат ЕДНОстранна, 500 бр.: 31лв. КУПИ

Цена печат ЕДНОстранна, 1000 бр.: 46лв. КУПИ

Цена печат ДВУстранна, 120 бр.: 18лв. КУПИ

Цена печат ДВУстранна, 300 бр.: 41лв. КУПИ

Цена печат ДВУстранна, 500 бр.: 64лв. КУПИ

Цена печат ДВУстранна, 1000 бр.: 98лв. КУПИ
ЛОГО
- Логото е лицето на Вашата фирма, то Ви отличава от останалите и създава имиджа на компанията или продукта. Изключително важно е да бъде направено професионално и да носи послание. Цената на лого зависи от сложността му, за да заявите изработка и оферта на вашето лого: пишете ни
БАНЕРИ ЗА СОЦ. МРЕЖИ
- Банерите за вашата социална страница ще бъдат създадени както тези за вашият уебсайт. Те ще подчертаят и оеднаквят вашата фирмена или корпоративна идентичност по същия начин по който го прави и уебсайта ви, ако е създаден от нас. Ние можем да създадем вашите уникални банери за Facebook, Twitter, LinkedIn и др.
Цена: 80лв. КУПИ
ФЛАЕРИ
- Флаерът има за цел да обяви дадено събитие и да селектира потребителите. Тук отново е необходимо визията да бъде атрактивна, да приковава вниманието на човек, да синтезира важна информация и да носи послание до потребителя. Важна роля за привличане на вниманието играят специфичните шрифтове, ярките цветове и интересните символи. За да придадем луксозен и атрактивен вид на Вашия флаер, можем да ви предложим дизайн, който да впечатли получателя.
Цена ЕДНОстранен: 60лв. КУПИ

Цена ДВУстранен: 90лв. КУПИ
ЕТИКЕТИ
- Етикетите и опаковките са лицето на Вашия продукт. За да се отличават от останалите, те трябва да бъдат атрактивни, ефективни и даващи коректна информация за продукта. Материалът, от който ще бъдат изработени също не е за подценяване, тъй като това завършва цялостното впечатление в клиента.
Цена: 90лв. КУПИ
БРОШУРИ, ПРОСПЕКТИ И КАТАЛОЗИ
- Брошурите, проспектите и каталозите са важна част от доброто представяне на Вашата фирма, продукт или услуга. Те са възможно най-представителният рекламен продукт, който лесно може да привлече интереса на потенциалните Ви клиенти. В себе си може да съдържа всякаква информация – видове продукти, цени, снимки, мостри, информация и т.н. С подходящ дизайн и професионална изработка, каталогът може да привлича клиенти дълго време, тъй като той е продукт, който клиентите пазят.
пишете ни
КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН
- Корпоративният дизайн обединява всички важни компоненти от Вашата фирмена кореспонденция: визитка, бланка, папка, пощенски плик,CD и CD джоб. Чрез тях Вие изграждате своя отличителен стил и подпомагате бързото и лесно разпознаване на Вашия бранд.
Вижте повече ТУК
КАЛЕНДАРИ
- Календарите са сезонен рекламен продукт, който обаче има целогодишен ефект. Подарявайки такъв на Вашите клиенти, Вие първо печелите симпатиите им и второ цяла година напомняте за себе си. Цената е за дизайн на стандартна глава за стенен работен календар.
Цена: 50лв. КУПИ
ПЛАКАТИ
- Плакатът е временен рекламен материал, който има за цел да информира за дадено събитие, нова дейност, по-ниска цена и др. Той трябва да е с атрактивен дизайн, за да успее за краткото си време на ползване да се отличи сред останалите. Предлагаме Ви дизайн и изработка на всички видове стандартни и нестандартни плакати.
Цена: 120лв. КУПИ
ТРАНСПАРАНТИ
- Транспарантът може да се ползва както за външна, така и за интериорна реклама. В повечето случаи той е с голям формат и е поставен на такова място, че да привлича колкото се може по-голям брой виждания. Той отново има за цел да информира и обяви нещо ново, което налага атрактивна визия. Транспарантите могат да бъдат изработени от различни видове медии, в зависимост от това къде ще бъдат поставени.
пишете ни
ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ
- Печатът е неразделна част от фирмата ви. Поръчайте изработката на клише + машинка при нас...
Цена: 60лв. КУПИ
ПЛАКЕТИ
- Плакетите са наградни аксесоари, които се връчват на различни знаменателни събития. Те служат като награда за особени постижения в различни области на науката, изкуството, спорта и бизнеса, а също могат да бъдат възпоменателни плакети за юбилейни чествания или годишнини.
Цена: 140лв. КУПИ