Начало > Графичен дизайн

Графичен дизайн

Ние можем да Ви предложим графичен дизайн/предпечатна подготовка на:

ЛОГО
- Логото е лицето на Вашата фирма, то Ви отличава от останалите и създава имиджа на компанията или продукта. Изключително важно е да бъде направено професионално и да носи послание. Цената на лого зависи от сложността му, за да заявите изработка и оферта на вашето лого - пишете ни.

ФЛАЕРИ
- Флаерът има за цел да обяви дадено събитие и да селектира потребителите. Тук отново е необходимо визията да бъде атрактивна, да приковава вниманието на човек, да синтезира важна информация и да носи послание до потребителя. Важна роля за привличане на вниманието играят специфичните шрифтове, ярките цветове и интересните символи. За да придадем луксозен и атрактивен вид на Вашия флаер, можем да ви предложим дизайн, който да впечатли получателя.

ЕТИКЕТИ
- Етикетите и опаковките са лицето на Вашия продукт. За да се отличават от останалите, те трябва да бъдат атрактивни, ефективни и даващи коректна информация за продукта. Материалът, от който ще бъдат изработени също не е за подценяване, тъй като това завършва цялостното впечатление в клиента.

БРОШУРИ, ПРОСПЕКТИ И КАТАЛОЗИ
- Брошурите, проспектите и каталозите са важна част от доброто представяне на Вашата фирма, продукт или услуга. Те са възможно най-представителният рекламен продукт, който лесно може да привлече интереса на потенциалните Ви клиенти. В себе си може да съдържа всякаква информация – видове продукти, цени, снимки, мостри, информация и т.н. С подходящ дизайн и професионална изработка, каталогът може да привлича клиенти дълго време, тъй като той е продукт, който клиентите пазят.

КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН
- Корпоративният дизайн обединява всички важни компоненти от Вашата фирмена кореспонденция: визитка, бланка, папка, пощенски плик,CD и CD джоб. Чрез тях Вие изграждате своя отличителен стил и подпомагате бързото и лесно разпознаване на Вашия бранд. Вижте повече тук

КАЛЕНДАРИ
- Календарите са сезонен рекламен продукт, който обаче има целогодишен ефект. Подарявайки такъв на Вашите клиенти, Вие първо печелите симпатиите им и второ цяла година напомняте за себе си.

ПЛАКАТИ
- Плакатът е временен рекламен материал, който има за цел да информира за дадено събитие, нова дейност, по-ниска цена и др. Той трябва да е с атрактивен дизайн, за да успее за краткото си време на ползване да се отличи сред останалите. Предлагаме Ви дизайн и изработка на всички видове стандартни и нестандартни плакати.

ТРАНСПАРАНТИ
- Транспарантът може да се ползва както за външна, така и за интериорна реклама. В повечето случаи той е с голям формат и е поставен на такова място, че да привлича колкото се може по-голям брой виждания. Той отново има за цел да информира и обяви нещо ново, което налага атрактивна визия. Транспарантите могат да бъдат изработени от различни видове медии, в зависимост от това къде ще бъдат поставени.

ВИЗИТКИ
- Визитката е първото впечатление и вашето представяне пред новият ви клиент или партньор, тя представя накратко но достатъчно добре вашата компания. За да имате уникална визитка - пишете ни. Дизайнът на визитка варира от 20 до 80лв. в зависимост от сложността му!
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:
×
НАЧАЛО КИБЕР СИГУРНОСТ ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ ГОТОВИ ПАКЕТИ ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН РЕДИЗАЙН НА СТАР САЙТ ПРЕХВЪРЛИ САЙТА СИ ДЕНОНОЩНА ПОДДРЪЖКА ХОСТИНГ И ДОМЕЙНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ СТАНИ РИСЕЛЪР ЗА НАС ЗА КОНТАКТИ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ПОРТФОЛИО


  ©2014 - 2019г. WD CMS v5.0.2.1®  |  Viber  |  Facebook  |  Messenger  |  Linkedin  |  Twitter  |  Поверителност на ЛД  |  English EN