[email protected] (24/7/365) | [email protected] | [email protected] | | | | | |
Web Designs Ltd Professional Design Company ДИРЕКТОРИИ
УСЛУГИ
ОФИС
ПАКЕТИ

{от 2001г. И ДО ДНЕС...}{НАД 5000 КЛИЕНТА}{НАД 70 FRIENDLY GEEKS}

{ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТОВЕ}

{ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН}

{ГОТОВИ ПАКЕТИ}

{ДЕНОНОЩНА ПОДДРЪЖКА}

{ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ}

{ФРАНЧАЙЗ}НЕ ЗНАЕТЕ КОЕ КАКВО Е? ЩЕ ВИ ОБЯСНИМ НА РАЗБИРАЕМ ЕЗИК:

Какво е ХОСТИНГ СЪРВЪР?     Какво е ДОМЕЙН?     Какво е SSL СЕРТИФИКАТ?

Какво е SEO ОПТИМИЗАЦИЯ?     Какво е РЕДИЗАЙН?

Защо сме с една крачка напред, а понякога и с цяла обиколка? Защото използваме собственоръчно написани модули за всеки един уеб сайт. Това ни дава възможност да изпълним всяко Ваше изискване. Ние не Ви принуждаваме да свиквате. Вашият уеб сайт ще работи по начин, който на Вас да ви е удобен.

{Защо Уеб Дизайнс ЕООД?}

{КОРЕКТНОСТ}Грижата за нашите клиенти е
на 1 място в нашите приоритети!

{ИНОВАЦИИ}Ние се развиваме и адаптираме
заедно с Вас, за да сме №1!

{РЕШЕНИЯ}С над 17г. опит отреагираме
адекватно във всяка ситуация!


{СИГУРНОСТ}С нас вашият онлайн бизнес
е в сигурни ръце!


Изберете това което търсите а ние ще ви го предложим веднага:или започнете да пишете това което търсите и изберете от предложенията:


Без значение кой пакет ще изберете, ние ще направим БЕЗПЛАТНО за Вас:


Конфигуриране на домейн и хостинг


Създаване и конфигуриране на база от данни


Инсталиране и конфигуриране на системата


Създаване на професионално графично лого и дизайн


Конфигуриране на пощенските акаунти и кутии


+0лв. за хостинг за първата година за пакети: Онлайн магазин, Корпоративен, Стандартен, Бизнес, Уникален
За всички наши клиенти (НЕизискващи специална поддръжка) от 01.2018г. вече предлагаме денонощна поддръжка 365/24/7 БЕЗПЛАТНО!

Клиентите за нас:

 Рекламна агенция Крис Дизайн Русе

Избрахме Уеб Дизайнс ЕООД за наш доверен партньор, заради богатия им опит и иновативните уеб решения които предлагат. Поради спецификата на нашата дейност и услугите които предлагаме в областта на рекламатата те са партньорът, който избрахме и за уеб нуждите и на нашите клиенти. С гордост ги препоръчваме на всеки, който има нужда от стандартно или специфично уеб решение.
 Д-р Надежда Иванова - Специалист акушер гинеколог

Предлаганите продукти и услуги от Уеб Дизайнс ЕООД са добри и леснодостъпни за работа. Изработиха за мен един изчистен, бърз и елегантен сайт изпипан до съвършенство. Екипът е висококвалифициран и отзивчив. Винаги получаваме професинално отношение базирано на висок професионалисъм.
 Сибирско здраве-Корпоративно представителство Русе

До момента 05.03.2018г. имам щастието да работя от 2 години с фирма Уеб Дизайнс ЕООД и съм много доволна от бързото и професионално обслужване. Уеб Дизайнс ЕООД се стремят винаги да бъдат в крачка с най-новите технологии и полагат огромна грижа за клиента. За моя радост те ми предоставят пълно обслужване на бизнеса - от рекламна дейност до уеб дизайн, поддръжка и оптимизация на сайта ми за уеб търговия. С тях се работи лесно и приятно. Препоръчвам горещо – гарантирано няма да съжалявате. С огромни благодарности към Управителя на фирма Уеб Дизайнс ЕООД и към целия екип за поддръжката и подкрепата в развитието на нашето уеб присъствие.
 Biosa Ltd

С настоящото БИОСА ЕООД изразява задоволство и благодарност от съвместната работа с партньорите си от УЕБ ДИЗАЙНС ЕООД, относно изработката и поддръжката на фирменият ни сайт. Много сме доволни от предлаганите услуги и се надяваме на дългогодишно сътрудничество. Екипа на УЕБ ДИЗАЙНС ЕООД е винаги отзивчив, коректен и готов да отговори на всяко клиентско запитване и желание. С удоволствие препоръчваме техният професионализъм на свои колеги и партньори. Пожелаваме на УЕБ ДИЗАЙНС ЕООД още повече клиенти и много нови успехи и отличия!
 ДГ РАДОСТ Русе

С Уеб Дизайнс ЕООД ни свързва изключително ползотворно сътрудничество. Изключително сме доволни от услугите които ни предлагат. С висок професионализъм и любезно отношение ни подпомагат в нашата работа. Коректни, дружелюбни, точни, изключителни професионалисти при изпълнение на поставените от нас задачи. Ние сме убедени, че общият ни път ще продължава и занапред. Какво повече му трябва на човек ,за да е сигурен, че лицето на работата в ДГ ”Радост” е в сигурни ръце. Препоръчваме Уеб Дизайнс ЕООД на всички колеги и приятели!
 Stefan Mateev Photography

Много добро обслужване. Професионално извършване на услугите. Може да се разчита на допълнителната им поддръжка.
 Радио Рила Фолк

Сърдечно благодаря на екипа на Уеб Дизайнс ЕООД за това, че ни подадоха ръка в труден момент и го направиха по възможно най-добрия начин! Силно съм впечатлен от техния професионализъм и креативност, с която работят и без съмнение бихме ги препоръчали, като най-добрия и коректен партньор! Благодарим Ви Уеб Дизайнс Без вас нямаше да сме това, което сме!!!
 Граждански ТРИБУНАТ Община РУСЕ

С настоящата референция ние от Граждански ТРИБУНАТ Община РУСЕ бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма Уеб Дизайнс ЕООД с която работим от 2017г. и до днес продължаваме да използваме услугите им. Благодарение на индивидуалния им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха задачите си отлично. Уеб Дизайнс ЕООД изградиха нова визия на сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност, функционалност на сайта ни и удобен интерфейс улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството. Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизиране на сайта ни. Препоръчваме Ви Уеб Дизайнс ЕООД, като коректен партньор на който може да разчитате за генерирането на добри уеб решения, контрол над съдържанието и сигурността на информацията Ви.
 Дентална клиника д-р Деян Славов

Огромни благодарности на управителя на Уеб Дизайнс ЕООД и целият му екип. Удоволствие е да се работи с професионалисти. Отлично обслужване.
 Плаин и Ве ЕООД

Екипът на Плаин и Ве ЕООД работи с Уеб Дизайнс ЕООД вече повече от 5г. Ние сме изключително доволни от техните услуги. Можем да кажем че те са най-добрите в това което правят. Това, което сме получили от съвместната работа с екипа на Уеб Дизайнс ЕООД са: коректни, отзивчиви, любезни и отдадени на работата си служители, с висок професионалиъм и познания в тяхната област. Нашият екип не се съмнява че съвместната ни работа със Уеб Дизайнс ЕООД ще продължи и за напред. Смело препоръчваме Уеб Дизайнс ЕООД на всички наши клиенти и приятели!
 АЛКАСАР ООД

Уеб Дизайнс се отзоваха на нашите потребности преди две години. Направиха го точно и професионално и от тогава до сега цялостната ни уеб поддръжка се случва с минимална намеса от нас и без излишни ангажименти. Много сме доволни. Благодарим за вашите усилия. Би било чудесно ако всички си вършат работата като вас.
 Auto Fresh

Благодарим много на екипа на Уеб Дизайнс ЕООД, които в изключително важни за нас моменти реагират изключително професионално и експедитивно. Радваме се, че работим с вас, защото във ваше лице имаме истински партньор, на който можем да се доверим.
 Оптики Радианс

С настоящата референция бихме желали да изразим задоволството си от съвместната работа с Уеб Дизайнс ЕООД вече повече от две години. Изключително сме доволни от високия професионализъм при всяка ситуация и за компетентният подход към уеб сайта ни през тези години.
 Титан ЕООД

С настоящата референция, фирма ТИТАН ЕООД изказва своята благодарност на Уеб Дизайнс. По време на срещите ни внимателно бяха изслушани идеите ни, както за функционалността, така и по отношение на желаната от нас визия на сайта. Имахме възможност да се убедим в професионалното отношение към работата и точно съобразяване с очакванията ни.
 ДГ Ралица гр. Русе

Изключително сме доволни от съвместната ни работа с Уеб Дизайнс ЕООД. Във ваше лице имаме един партньор на който можем винаги да се доверим. Изпълнявате възложената работа професионално и ние разчитаме на вашата компетентна техническа помощ, поддръжка и прекрасно оформление. Надяваме се, екипните ни взаимоотношения да продължават в бъдеще.
 Семеен Хотел СТОП Приморско

Изключително сме доволни от партньорството си с Уеб Дизайнс ЕООД. За нас амбициозният и креативен екип от млади хора работещи в компанията е партньор, доказал през времето, че заслужава доверие и довежда започнатото до успешен край. Уеб Дизайнс ЕООД е една от малкото компании, които разбират от сложната материя на бизнеса и не просто визуализират различни концепции, а изграждат заедно с нас цялостната ни корпоративна идентичност.
 Зоомагазин Aqua Terra Zoo

Уеб Дизайнс ЕООД са несъмнено най-добрия партньор, който съм имал за повече от 11 години онлайн опит с професионални и любителски проекти от всякакви области. Дори да искам не мога да се насиля да кажа една лоша дума по простата причина, че винаги са били перфектни във всяко едно отношение. Те оправдават всеки път моето доверие и в моето лице са спечелили клиент, който ще е с тях до самия край.
 Рекламна агенция Нова Ера Русе

С Уеб Дизайнс ЕООД ни свързва изключително ползотворно сътрудничество. Изключително сме доволни от услугите, които предлагат с висок професионализъм и любезно отношение. Ние сме убедени, че общият ни път ще продължава и занапред... Коректни, дружелюбни, изключителни професионалисти... Какво повече му трябва на човек за да е сигурен, че лицето на бизнеса му е в сигурни ръце. Препоръчваме Уеб Дизайнс ЕООД на всички свои клиенти и приятели!
 Елит НИКОЛОВ Клима

Избрахме Уеб Дизайнс ЕООД за наш доверен партньор, заради богатия им опит и иновативните технологични решения, които предлагат. Поради спецификата на нашата дейност и продуктите, които предлагаме, те са партньорът, който избрахме и за нашите клиенти. С гордост ги препоръчваме на всеки!
 Зоо магазин ZOO LUX

За първи път в живота си срещаме фирма, която се интересува от това как клиента да бъде добре, как той да може да продължи да работи, и вие ни го осигурявате на 100%. Екипът на Уеб Дизайнс ЕООД са хора посветени и отдадени на своята работа, чудесни партньори и безприкословни професионалисти. Единственно на тях бихме разчитали и в нашите бъдещи проекти. Горещо препоръчваме компанията като един надежден, отговорен, изпълнен с много иновативни идеи бизнес-партньор.
 Омега ООД

Настоящата референция се издава на Уеб Дизайнс ЕООД като положителна оценка за цялостната работа като наш доставчик. През годините те са се доказали като истински професионалисти във всеки аспект от търговските ни взаимоотношения.
 Д-р Росица Бъчварова - Специалист алерголог

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма Уеб Дизайнс ЕООД, за професионализма и уменията за работата им със специфични изисквания. С екипа на Уеб Дизайнс ЕООД работим от 2010 г. От започването до днес ние получаваме от екипа на Уеб Дизайнс ЕООД изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че Уеб Дизайнс ЕООД заслужава доверието на бъдещите си клиенти.
 Вътрешни и международни превози Русе - Букурещ

Уеб Дизайнс ЕООД изработиха за нас ефективен и стилен сайт който ни изведе в онлайн средите. Внедряването на мобилните решения подобриха ефективността на работа, точната отчетност и бързото обслужване на клиентите ни. И най-важното чрез тези системи фирмата ни пести ценно време и ценен финансов ресурс. А колегите от брашна, бих посъветвал: Възползвайте се от възможностите, които Уеб Дизайнс ЕООД предоставят!
 Сугестопедия в Русе - Учи Английски с нас

Екипът на Уеб Дизайнс ЕООД ни накара да се почувстваме не като поредния клиент, а като равноправен партньор, с който да осъществяваме успешен бизнес...


Вижте всички референции ТУК

Кои ни се довериха:

Lufthansa     MOMO Restaurant, Bar & Lounge     Gillette     Garnier     Palmolive     Pantene     Nivea     Medix     Mr Proper     Johnsons Baby     P&G     Лавена АД Бочко     Glaxo Smith Kleine     Astera     Parodontax     Siberian Health International Corporation     Agata Professional Photography - London     Navigation Maritime     Metro     KFC     Vivacom     Investigation Discovery     Rayna Stoyanova MD     McDonalds     Toyota     Happy     ABC Corporation     ABC Banking Corporation     FOX Corporation     Associated Nail Professionals     Biosa Ltd     Honda     Plain Agro     Deichmann     Volkswagen     JNT Organization     Opel     Avon     Paris Serviced     Oriflame     BMW     Nivea     Corporate Paris Flux     Sony USA Electronics     PlayStation     Yamaichi Electronics     LG Electronics USA     US Warehouse     SMK USA     Domino’s Pizza     KIA     California Corporate College     Titan Ltd     Alcasar Ltd     Дентална Клиника д-р Деян Славов     ДКЦ1 УМБАЛ КАНЕВ Русе     Meyer International Corporation     Плаин Агро България     Meyer Europe     Граждански ТРИБУНАТ
Това са само част от клиентите и партньорите ни. Станете част и Вие, от нашето голямо семейство!