Начало > Поддръжка

Поддръжка

Какво е поддръжка на уеб сайт, защо е нужно поддръжка на уеб сайт като допълнителна уеб дизайн услуга?

Поддръжка на уеб сайт – това е многопосочна помощ за уеб сайта, от която той се нуждае:

– актуализация на информацията
– разполагане на сайта на сигурен сървър
– оптимизация за търсачките и т.н.

Накратко, множество средства чрез прилагането на които, да може уеб сайта да допринесе възможно най-много ползи за биснеса на поръчителя му. Вие сте решили да имате уеб сайт? Или може би вече имате уеб сайт, на който му е необходимо освежаване или поддръжка? Според нас трябва не само да се обновява информацията на уеб сайта, но и да се следят уеб броячите му, да се поглежда внимателно, от къде и защо идват неговите посещения (или не идват), да се наблюдава след кои именно запитвания към търсачките/търсещите системи именно, идват посетителите на уеб сайта.

Какви са ползите за Вас от услугата Поддръжка на уеб сайт?

Ако имате сайт, вие сте потенциална мишена за хакерите. С абонаментна поддръжка при нас, избягвате опасностите. Ние ще имаме грижата!

Редовно обновяване и по-малко технически проблеми

Ние поемаме грижата, за техническата изправност на сайта и сървърите. С редовни технически обновявания, риска от сривове или успешни атаки на хакери намалява почти до 0%.

Без неразбираеми изрази:

Специалистите във всяка област има свой собствен жаргон. Ние общуваме вместо Вас с техническите лица, а с Вас говорим на разбираем език.

Защита от нелоялни служители и конкуренти:

Проучваме IP адресите които посещават често Вашия сайт, тъй като често не всички редовни посетители са добронамерени.
Инсталираме при нужда допълнителни защити на сайта. Чрез стриктно разпределение на ролите, филтрираме лицата с достъп до определена информация, когато такава се съхранява в уеб сайта. Ние пазим Вашата ценна информация от достъп на трети лица! Уеб сайтовете представляват една машина, изградена от софтуер. Софтуерната машина, както всяка друга се нуждае от поддръжка, за това и уеб сайтовете имат нужда от поддръжка, за да бъдат актуални и технически изрядни и безпроблемно работещи. Дори и най-прецизната машина се нуждае от управление, при уеб сайтовете това е управление на съдържанието.

Много хора при прочитането на името на дадена Система за управление на съдържанието си мислят че тя е "готова" да се управлява сама но в последствие се убеждават че не е така.

Цените за поддръжка на сайт зависят от обема задачи, отстъпки за количество, отстъпки за редовни клиенти и други. Цената за техническа поддръжка на сайт варира според обема на обработена информация на месец. Вижте какво казват и нашите партньори по сигурността www.centio.bg по въпроса...

Добре поддържаният сайт е като добре подреден дом!
Прави добро впечатление на гостите в него и доставя уют на стопаните си!
/Е. Хан/


ИМАТЕ ВЪПРОСИ?! Опитайте БЪРЗА ПОРЪЧКА или ни ПИШЕТЕ:×
НАЧАЛО КИБЕР СИГУРНОСТ ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ ГОТОВИ ПАКЕТИ ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН РЕДИЗАЙН НА СТАР САЙТ ПРЕХВЪРЛИ САЙТА СИ ДЕНОНОЩНА ПОДДРЪЖКА ХОСТИНГ И ДОМЕЙНИ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ СТАНИ РИСЕЛЪР ЗА НАС ЗА КОНТАКТИ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ПОРТФОЛИО


  ©2014 - 2019г. WD CMS v5.0.2.1®  |  Viber  |  Facebook  |  Messenger  |  Linkedin  |  Twitter  |  Поверителност на ЛД  |  English EN