Добре дошли във Web Designs Ltd.

Никога не е било по-лесно да започнете собствен бизнес. Без първоначални такси и депозити, без разходи за оборудване и лицензи.

Не е нужно да сте професионалисти за да предлагате Reseller услугата. Освен че можете да се възползвате от изключителните ни ценови предложения за Професионален Уеб и Графичен дизайн вече предлагаме и Риселърска програма с отстъпки до 10%.

Потенциалът за печалба като риселър е практически безкраен. ВИЕ получавате за всяка сделка до 10%. На практика вие сте връзката с клиента, вие търсите клиенти и получавате % от крайната сума на сделката когато даден потребител стане наш клиент.

Не е нужно да имате познания нито да обслужвате нищо по сайта или документите на клиента а само да му предложите услугите си/ни и да го доведете при нас.

Например ако клиента е заявил чрез вас услуга уебсайт пакет WD6 на стойност 1360лв. вие получавате 136лв. след заплащането на услугата от клиента.

В случай че желаете да освежите и обогатите предлаганите от Вас услуги със някоя от нашите, ние ще ви предложим ценови пакети с % хонорар от всяка ваша сделка с клиент. Всеки може да предлага нашите услуги стига да желае да спечели пари. Може да участвате дори и да нямате фирма, като физическо лице.

Ние няма да ви изоставим. Ще сме с вас винаги когато вие или вашите клиенти имате нужда от техническа помощ. Нашите Friendly Geeks специалисти ежедневно помагат на десетки клиенти с различни технически затруднения.