Представяне Начало > Кои сме ние?

Уеб Дизайнс ЕООД

НИЕ ПРАВИМ ТАКА, ЧЕ БИЗНЕСЪТ ВИ ДА ИЗПЪКНЕ!


Web Designs Ltd е:
- гаранция за имидж и доказано качествени услуги
- гаранция за опит и стабилност, над 15 години лидер на пазара на дигиталните технологии и услуги, графичния и уеб дизайн.

Ние ви предлагаме:
- изработка на уникални сайтове, ръчна изработка
- сигурен и модерен код
- бързина и топ качество
- миграция на сайт при нас
- всичко за вашият уебсайт е тук
- модерен графичен дизайн
и още много...

Ако искате сигурност, стабилност, качество, безкомпромисна поддръжка и спокойствие - заповядайте!
Безгранична функционалност, стилна визия, отговаряща на корпоративната Ви идентичност и внимание към най-малкия детайл - тези принципи следваме при разработката на Вашия проект. Специализирахме се в планирането на цялостни решения за Вашия бизнес, които да доставят на клиентите Ви незабравимо преживяване, а на Вас да пестят време и усилия.

От 2014г. до днес компанията ни работи успешно в сферата на уеб и графичния дизайн и рекламата.
Притежаваме богат опит, значими награди както и множество клиенти което за нас е доказателство че нещата се развиват в правилната посока.

Ние сме професионална международна компания за Уеб и Графичен дизайн, работим с хъс и професионален подход към всеки клиент независимо дали е малка фирма или голяма компания.

Уеб Дизайнс ЕООД е създадена през 2014 г. в гр. Русе от г-н Юлиян Стоянов и г-жа Миглена Анастасова, настоящи Собственици на компанията, с основна цел на дейност ръчна (т.н. custom) изработка на уникални бутикови уебсайтове. Компанията, само за няколко години, се разраства а днес оперираме в над 72 страни с над 13 000 клиента, публикуваме в Sub Total в таблицата по-долу само тези държави в които клиентите са над 10+ към 02.03.2021 г. за да не разпокъсваме статистиката, в TOTAL е цялата обща статистика с включени и останалите държави в които имаме под 10 клиента:Web Designs Ltd Client Statistics - 02.03.2021
United States 1600
Great Britain 820
Netherlands 971
China 14
Indonesia 169
Germany 509
Canada 803
Russian Federation 501
France 489
Greece 369
Bulgaria 3064
Iran 214
Denmark 1803
Spain 1280
Sub Total 12 606
TOTAL (+ the remaining 58 countries) 13 005Управлението ни в България днес е във гр. Варна, а в чужбина в Rue de Crayer 4-2, 1000 Brussels, Belgium и E Smithfield, Whitechapel, London E1W 1AW. Всички наши центрове са със специален режим на достъп, за да гарантираме сигурността на данните на клиентите ни, затова, с клиенти, ние работим само онлайн.

Разполагаме с екипи от специалисти в различни сфери и ресурси да посрещнем и най-големите предизвикателства.

С нас, вашият бизнес е в сигурни ръце!

Уеб Дизайнс ви гарантира най-добро съотношение цена <=> качество! НИЕ пишем, НИЕ програмираме, НИЕ изпипваме, НИЕ създаваме, НИЕ не използваме "готови" CMS системи - НИЕ сме тук за да успеете Вие!
С нас получвате уникален, индивидуален дизайн, създаден точно така, както сте го планирали. Ние не ви принуждаваме да се примирявате със вече готови теми/дизайни/темплейти на "готовите" CMS системи (като Joomla, Wordpress и др.) ние създаваме точно това, което сте мечтали/планирали и желаете да имате.
Заповядайте при нас и ще усетите какво е да имаш 100% надежден партньор, 100% гаранция за уникалност, 100% безкомпромисна 24/7 поддръжка която не избягва и заобикаля проблемите а ги решава.

ЧЕСТО НИ ПИТАТ: "Защо да изберем Вас?" или "Как да изберем фирма за изработка на сайт?"

Едно от най-трудните неща, при пускането на нов сайт е изборът на дизайнер. Често при нас идват клиенти които са опитвали на много места и с години все още ги мотаят и нямат сайт. Ние не сме такива, нашата компания е отговорна и коректна и ценим всеки клиент.

Ние работим чисто и бързо, ние програмираме НЕ използваме готови CMS системи. Безплатни CMS много, всеки може сам да си я инсталира има хиляди видеа и уроци в нета как да се направи, но ако искате да имате истински сайт, НЕ е това решението. Създаването на сайта ви с такава система би означавало, вместо да ви изработим уникален дизайнерски и програмно изпипан сайт със най-модерните технологии в Bootstrap изписан от екипите ни програмисти, да ви инсталираме някаква CMS и да ви вземем парите за "готова" платформа?!
НЕ, ние програмираме, НЕ ползваме такива "системи за управление на съдържанието". НИЕ в Уеб Дизайнс ЕООД създаваме вашият сайт както художника създава картината си, не я принтира, нали? Рисува я с бои и четка за да е уникална, така ние пишем сайтовете.
Затова се гордеем че огромна част от клиентите ни са големи световни компании които ценят този факт.


Нашите директории са няколко:

Корпоративен уебсайт - www.wdesigns.eu
Клиентски панел - www.my.wdesigns.eu
Допълнителни домейни - www.seo.wdesigns.eu | www.help.wdesigns.eu | www.serviz.wdesigns.eu